Impregnacija VACU-PROTECT®

Patentirana dolgoročna zaščita za trpežne lesene balkone

Les na prostem je treba zelo dobro zaščititi pred vremenskimi vplivi. Za podaljšanje življenjske dobe vašega balkona je LEEB razvil prefinjene tehnike. Že med gradnjo smo pozorni, da se voda ne zbira in da ne more prodreti v leseni balkon. LEEB kot edini proizvajalec ponuja celotno impregnacijo VACU-PROTECT®, s tem pa tudi dolgotrajno učinkovito zaščito pred okoljskimi vplivi, UV žarki, vremenskimi vplivi in ​​zaščito pred plesnijo ali napadom škodljivcev.

Postopek impregnacije VACU-PROTECT®

Pri VACU-PROTECT® se v prvem koraku vsi sestavni deli globinsko impregnirajo v dvojnem vakuumu. Pri nadtlaku od 1 do 2 bar se impregnacijska tekočina vtisne globoko v odprte pore. Aktivne sestavine tako dosežejo notranjost lesa in se tam vežejo za celotno življenjsko dobo vašega balkona.

Osnovno impregnirani elementi nato prehajajo skozi potopni tunel, v katerem se po celotni površini nanese okolju prijazna raztopina za impregniranje v izbranem barvnem odtenku. Po vsakem postopku VACU-PROTECT® lesne elemente enakomerno in nežno vmesno posušimo v lastnem klimatiziranem prostoru. Te postopke ponovimo za vse tri nanesene barvne sloje.

Rezultat: popolna zaščita lesa in trajen vrhunski videz v številnih priljubljenih barvah za vaš balkon.

Langer Holzschutz dank Vacu Protect
Vacu Protect Innovation aus dem Haue Leeb

Reference

Več kot 60 let izkušenj in več kot 100.000 strank v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji in Švici so nas postavile za vodilnega specialista za balkone in ograje. Tukaj vam pokažemo majhen izbor LEEB-ovih referenc. Za več referenc na vašem območju se obrnite na partnerske lokacije Leeb!

Za naslednje primere kliknite na želeno referenco

PRI NAS
STE NA
VARNI
STRANI

Z veseljem vam svetujemo!

LEEB svetovalec za balkone in ograje

Pokličite nas ali nam pišite - z veseljem vam bomo svetovali

Nezavezujoče povpraševanje