Service

Storitve in prodaja z več kot 80 partnerji

Pri podjetju LEEB je projektiranje in svetovanje samoumevno, ker je vsak balkon ali ograja milimetersko individualno prilagojena lokalnim pogojem, v skladu z vašimi zahtevami, je priporočljivo posvetovanje na kraju samem.

 • Projektantske storitve

  LEEB svetovalec na vašem območju vam bo pomagal pri načrtovanju. Na kraju samem se pogovorimo o situaciji in izvedemo meritve. Če želite najti popoln balkon ali ograjo za vaš dom, so na voljo LEEB projektantske storitve.

  nauči se več
 • Fotomontaža

  Izberite svoj želeni balkon. S fotomontažo LEEB dobite individualno svetovanje za vašo hišo. Preverite, kateri model in katera barva najbolj ustreza vaši hiši.

  nauči se več
 • Dostava in montaža

  Dostava vašega LEEB balkona vključuje dostavo s posebnim tovornjakom neposredno iz tovarne in seveda strokovno vgradnjo. Brez prahu, hitro in enostavno.

  nauči se več
 • Prodajni partnerji

  Prodajni partner LEEB je vedno blizu vas. S približno 80 partnerji se naša prodajna mreža razprostira po Avstriji, Nemčiji, Švici, Italiji in Sloveniji.

  nauči se več
 • Termini sejmov

  Prepričajte se o kakovosti naših izdelkov. Našli nas boste na več kot 200 sejmih v srednjeevropski regiji. Kliknite tukaj za termine sejmov.

  nauči se več
 • Svet Barv

  Barvni toni ali raje kombinacija iz komplementarnih barv? Šele ustrezna uporaba različnih barvnih odtenkov vaši hiši podari posebno noto in poskrbi za všečnost in eleganco.

  nauči se več

Balkon, ograja in ostalo

Več kot 100.000 zadovoljnih strank zaupa vodilnemu proizvajalcu balkonskih ograj v evropi, preko 50.000 tekočih metrov ograj enostavnih za vdrževanje iz lesa, aluminija, stekla in nerjavečega jekla zapusti vsako leto tovarno v Gnesau-u in najde svoje mesto na balkonih v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji ali Švici. 

Z veseljem vam svetujemo!

Pokličite nas ali nam pišite – z veseljem vam bomo svetovali.