balkongelaender holz tradition bad toelz 11920

Obstojen leseni balkon LEEB

Konstruktivna zaščita lesa

Zaščita lesa se začne s tehnično dovršeno izdelavo balkonov LEEB. Poseben način izdelave prepreči, da bi se deževnica ustavila na lesu ali prodrla v les in tako škodovala vašemu balkonu. Da bi dosegli potrebno ravnovesje zraka in vlage, so sestavni deli pri vseh balkonih LEEB nameščeni prezračevalno. Nagnjen položaj stojal cvetličnih korit zagotavlja neprekinjeno odtekanje vode na kočljivih mestih, s čimer jamči dolgo življenjsko dobo vašega balkona LEEB.

Zaščita lesa podrobno:

konstruktiver holzschutz holz balkongelaender 1

1. Oprijemalo z integrirano zaščito pred vodo
Na spodnji strani zaobljenega oprijemala je nameščen tako imenovan profili za odvajanje kapljic. Tako lahko voda enostavno odteče, spodaj ležeča konstrukcija pa je zaščitena.

2. Nagib cvetličnih korit in vdolbine
Zaradi nagiba deževnica ali voda za zalivanje odteče, brez da bi navlažila konstrukcijo balkona.

3. Posnete povezovalne letve
Dodatni elementi zagotavljajo, da tudi na težko dostopnih mestih ne nastopi trajna vlaga.

4. Prezračevanje pritrjenih balkonskih delov
S prezračevanjem pritrjenih lesenih elementov se doseže stalna izmenjava zraka, ki preprečuje škodo zaradi trajne vlage.

Trajnostni razvoj

Za nenehno izboljševanje naših lesenih balkonov, jih redno preverjamo pri avstrijskem inštitutu za raziskovanje lesa. To tesno sodelovanje zagotavlja, da vsak izmed naših lesenih balkonov prepriča s svojo obstojnostjo in trajnostjo.

Zaščita lesa z najboljšimi materiali in obdelavo

Osnova za trajno lep videz je izbor pravega lesa. Za naše lesene balkone uporabljamo izključno kakovostne iglavce, ki počasi rastejo v okoliški regiji nad 1.000 m nadmorske višine. Po temeljitem sušenju in nadaljnji obdelavi so vsi leseni balkoni globinsko impregnirani po edinstvenem postopku VACU-PROTECT®. To zagotavlja dolgotrajno lep videz, stabilnost oblike in dolgo življenjsko dobo vašega balkona.

Patentirana zaščita lesa balkonov Leeb

Osnova za trajno lep videz je izbor pravega lesa. Za naše lesene balkone uporabljamo izključno kakovostne iglavce, ki počasi rastejo v okoliški regiji nad 1.000 m nadmorske višine. Po temeljitem sušenju in nadaljnji obdelavi so vsi leseni balkoni globinsko impregnirani po edinstvenem postopku VACU-PROTECT®. To zagotavlja dolgotrajno lep videz, stabilnost oblike in dolgo življenjsko dobo vašega balkona.

  • logo_tuev 01

    Pridobljen TÜV certifikat

  • Austria Guetezeichen 2024

    Preverjena kakovost

  • logo_staatlich 01

    Prejemnik državnega odličja

Balkonske ograje, ograje in balkonske konstrukcije

Izbirate lahko med več kot 200 različnimi modeli balkonov in ograj. Kombinirate lahko barve, polnila ali dekorje vašega sanjskega balkona in uživate udobje enostavnega vzdrževanja, kakor tudi trpežnosti balkonske ograje in ograje.

Z veseljem vam svetujemo!

Pokličite nas ali nam pišite – z veseljem vam bomo svetovali.