balkon alu header 3

Potrebujete več informacij? Kontaktirajte nas!

Kontakt

Telefonsko smo dosegljivi na brezplačni številki za Avstrijo, Nemčijo, Švico in Italijo. Ali pa nam pošljite vaše zahteve po E-mailu. Preprosto uporabite naš kontaktni obrazec.

Veselimo se vašega povpraševanja:

INOVATIVNI BALKON IN OGRAJA ZA VEČJO OBSTOJNOST

Vse površine so odporne proti umazaniji in so tako enostavne za nego. Glavni razlogi za to so patentirane metode površinske obdelave lesa in aluminija.

 • Priporočila kupcev

  Več kot 60 let izkušenj in več kot 100.000 strank v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji in Švici priča o tem, da smo glavni specialisti za balkone in ograje. Tu vam bomo pokazali kratek izbor LEEB-ovih priporočil. Dodatna priporočila vam bo z veseljem posredoval Vaš najbližji LEEB Partner!

  zelim izvedeti vec
 • Prodajni partner

  Naša prodajna mreža zajema 80 partnerjev iz Avstrije, Nemčije, Italije, Francije, Švice in Slovenije. Tako zagotovimo, da je vedno v bližini LEEB-partner.

  zelim izvedeti vec
 • Balkoni LEEB so dokaz za stroge standarde

  Z nami ste na varnem! LEEB je edini proizvajalec balkonov v Evropi, ki je certificiran v skladu s standardom kakovosti ISO 9001. Poleg tega so naši izdelki tudi CE certificirani v skladu z EN 1090.

  zelim izvedeti vec
 • Projektantske storitve

  Pri podjetju LEEB je projektiranje in svetovanje samoumevno, ker je vsak balkon ali ograja milimetersko individualno prilagojena lokalnim pogojem, v skladu z vašimi zahtevami, je priporočljivo posvetovanje na kraju samem.

  zelim izvedeti vec