wohnungswirtschaft header 3

Ker izkušnje štejejo

STANOVANJSKI OBJEKTI

Kompetenten partner z večdesetletnimi izkušnjami

Leeb sistemi omogočajo izvedbo balkonov za vse tipe hiš. Naši balkoni v aluminijasti izvedbi, ki ne zahtevajo vzdrževanja, predstavljajo odločilno prednost pred jeklenimi balkoni. Nekoliko višji stroški nabave Leeb balkona se amortizirajo že v kratkem času, saj redna vzdrževalna dela kot so barvanje, brušenje in menjave poškodovanih delov, niso potrebna.

balkongelaender wohnungswirtschaft 15

Stanovanja z balkonom imajo v povprečju 15 do 20 % višjo vrednost od stanovanj na isti lokaciji, iste velikosti in z enako opremo, vendar brez balkona.

Steffen Schnoor, nepremičninski posrednik iz Berlina in član vodstva združenja nepremičninskih posrednikov Ring Deutscher Makler (RDM)

alu balkon wohnungswirtschaft

Prednost je na dlani

20 % višja vrednost vaše nepremičnine

Revitalizacija stanovanjskega objekta lahko pomeni mnogo več kot samo ohranitev substance stavbe. Ustrezna izvedba lahko pripomore k visokemu zvišanju vrednosti objekta. Velik prispevek k vrednosti objekta in kakovosti življenja.

Kontakt

Naložba za prihodnost

Na podlagi večdesetletnih izkušenj je podjetje Leeb danes uveljavljen partner pri upravljanju vrednosti stanovanjskih objektov. Naši kakovostni in cenovno ugodni paketi po meri strank spadajo med najbolj atraktivno ponudbo na trgu.  Tudi pri velikih projektih uporabljamo izključno visokokakovostne materiale, ki zahtevajo minimalno vzdrževanje. Tako ustvarimo dodatno vrednost vašega objekta. Naložba v Leeb alu montažni balkon se zlahka amortizira.

Na voljo so štiri različice

Poleg naših klasičnih alu oblog so cenovno ugodne tudi izvedbe z atraktivnimi HPL ploščami (visokotlačni laminat), luknjasto pločevino ali steklo.  Kakorkoli se boste odločili: Vse Leeb različice balkonov so vremensko zelo odporne in stabilne pri ohranjanju vrednosti.