farbfaecher ral farben

Lepota oblikovanja

Svet barv

V barvah se skrivajo harmonije in kontrasti, ki sami po sebi delujejo skladno..

Vincent van Gogh

Barvni toni ali raje kombinacija iz komplementarnih barv? Šele ustrezna uporaba različnih barvnih odtenkov vaši hiši podari posebno noto in poskrbi za všečnost in eleganco. Vabimo vas na barvno ekskurzijo. Od hladnih sivih tonov do aluminija in lesa. Zagotovo boste ujeli pravi barvni odtenek.

POPOLNA IGRA BARV

Enobarvno ali živahen kontrast – odločilna je prava kombinacija barv. Za razliko od notranjega dizajna pri zunanjosti ne izhajamo iz barvnih konceptov za posamezne prostore. Barvno usklajujemo celoto.

Ograja predstavlja okvir vašega zemljišča, balkon pa olepša vašo hišo in včasih tudi celotno sosesko. Tukaj stavimo na trajnost in brezhiben stil. Ustvarite všečno kombinacijo barvnih tonov in pri tem uporabite celoten spekter, od svetlih do temnih tonov. Svetli odtenki so primerni za površine, ki odbijajo svetlobo, temni odtenki pa optimalno barvno izstopajo in poskrbijo za zanimive barvne poudarke.

Da ne prihaja do preveč pisanih površin, barvni koncept dopolnite z nevtralnimi barvami. Večina zemeljskih barvnih tonov se barvno dobro ujema in na pogled deluje pomirjujoče. Takšni primeri so odtenki rjave, bele, bež in sive barve v vseh odtenkih. Na splošno ne kombinirajte preveč barv. To na pogled deluje vsiljivo in vznemirjajoče.

DO‘S & DONT’S

 • POGOSTI BARVNI ODTENKI
  Občinski odloki za stanovanjska naselja lahko omejujejo uporabo barvnih odtenkov. Posebna previdnost je potrebna pri intenzivnih barvah!
 • PREVEČ RAZLIČNIH BARVNIH TONOV DELUJE NEMIRNO
  Upoštevati je treba barvno kombinacijo vseh konstrukcijskih elementov na hiši, kot so npr.: streha, okna in garažna vrata.
 • BODITE POZORNI NA BARVE V NEPOSREDNI OKOLICI
  npr. zeleni toni ne morejo delovati usklajeno z zeleno barvo gozda, ki se nahaja za hišo
 • POVRŠINE & KONTRASTI
  Velike površine dopuščajo kontraste. Svetli toni optično povečajo nizke ali ozke objekte.

Barvna paleta

ALU COMFORT PLUS® je na voljo v vseh RAL barvnih odtenkih in številnih posebnih barvah ter tudi v 10 različnih strukturah lesa za balkonske ograje.

Načrtovanje balkonov, ograj in teras - posvet s strokovnjakom za balkone iz podjetja Leeb Balconies (storitev načrtovanja)

Projektantske storitve

Pri podjetju LEEB je projektiranje in svetovanje samoumevno, ker je vsak balkon ali ograja milimetersko individualno prilagojena lokalnim pogojem, v skladu z vašimi zahtevami, je priporočljivo posvetovanje na kraju samem.

Naši svetovalci LEEB so opremljeni z najnovejšimi tehnologijami. Ponujamo tudi fotomontaže z aplikacijo LEEB 3D Konfigurator, ki jih neposredno izvajajo naši lokalni predstavniki.

Doppelhaushälfte mit Alu-Vorstellbalkon

Fotomontaža

Pri LEEB-u ste lahko prepričani, da vaš izbrani balkon popolnoma ustreza vašemu domu. Vse je možno z LEEB fotomontažo. Primerjajte različne modele in kombinacije barv in izberite želeni balkon.

3D Konfigurator

Naši svetovalci LEEB so opremljeni z najnovejšimi tehnologijami. Ponujamo tudi fotomontaže z aplikacijo LEEB 3D Konfigurator, ki jih neposredno izvajajo naši lokalni predstavniki.

Naši strokovnjaki LEEB vam bodo z veseljem svetovali in ustvarili vašo fotomontažo. Zdaj opravite sestanek. Dogovorite se za termin.

BALKON, OGRAJA IN OSTALO

Več kot 100.000 zadovoljnih strank zaupa vodilnemu proizvajalcu balkonskih ograj v evropi, preko 50.000 tekočih metrov ograj enostavnih za vdrževanje iz lesa, aluminija, stekla in nerjavečega jekla zapusti vsako leto tovarno v Gnesau-u in najde svoje mesto na balkonih v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji ali Švici. 

Z veseljem vam svetujemo!

Pokličite nas ali nam pišite – z veseljem vam bomo svetovali.