holz struktur header

Patentirana dolgoročna zaščita za trpežne lesene balkone

Impregnacija VACU-PROTECT®

Les na prostem je treba zelo dobro zaščititi pred vremenskimi vplivi. Za podaljšanje življenjske dobe vašega balkona je LEEB razvil prefinjene tehnike. Že med gradnjo smo pozorni, da se voda ne zbira in da ne more prodreti v leseni balkon. LEEB kot edini proizvajalec ponuja celotno impregnacijo VACU-PROTECT®, s tem pa tudi dolgotrajno učinkovito zaščito pred okoljskimi vplivi, UV žarki, vremenskimi vplivi in ​​zaščito pred plesnijo ali napadom škodljivcev.

Postopek impregnacije VACU-PROTECT®

Pri VACU-PROTECT® se v prvem koraku vsi sestavni deli globinsko impregnirajo v dvojnem vakuumu. Pri nadtlaku od 1 do 2 bar se impregnacijska tekočina vtisne globoko v odprte pore. Aktivne sestavine tako dosežejo notranjost lesa in se tam vežejo za celotno življenjsko dobo vašega balkona.

Osnovno impregnirani elementi nato prehajajo skozi potopni tunel, v katerem se po celotni površini nanese okolju prijazna raztopina za impregniranje v izbranem barvnem odtenku. Po vsakem postopku VACU-PROTECT® lesne elemente enakomerno in nežno vmesno posušimo v lastnem klimatiziranem prostoru. Te postopke ponovimo za vse tri nanesene barvne sloje.

Rezultat: popolna zaščita lesa in trajen vrhunski videz v številnih priljubljenih barvah za vaš balkon.

Balkonske ograje, ograje in balkonske konstrukcije

Izbirate lahko med več kot 200 različnimi modeli balkonov in ograj. Kombinirate lahko barve, polnila ali dekorje vašega sanjskega balkona in uživate udobje enostavnega vzdrževanja, kakor tudi trpežnosti balkonske ograje in ograje.

Z veseljem vam svetujemo!

Pokličite nas ali nam pišite – z veseljem vam bomo svetovali.