Alu Comfort Plus Beschichtung von Leeb
LEPE, VZDRŽlJIVE
INOVATIVNOST PRED ČASOM

ŽELIM IZVEDETI VEČ

Aluminium als Werkstoff - langlebig und pflegeleicht
LEPE, VZDRŽLJIVE
ALUMINIJ KOT MATRIAL

ŽELIM IZVEDETI VEČ

VACU Protect Imprägnierung
LEPO, IMPREGNIRANO
LEEB LESENI BALKON

ŽELIM IZVEDETI VEČ

Button Slowenisch

Pregled tehnik

Tehnika in inovacija pri izgradnji balkonov

Zaščita s patentirano globinsko impregnacijo

Vsi naši balkoni iz lesa ali aluminija so trajno zaščiteni z našimi patentiranimi postopki. Vsaka inovacija podjetja LEEB pomaga ohranjati lepoto vašega balkona za več let, pri čemer se bistveno zmanjšajo stroški vzdrževanja. Za balkone iz lesa LEEB smo z VACU-PROTECT® razvili poseben postopek impregnacije, ki zagotavlja dolgotrajno lep videz, stabilnost oblike in dolgo življenjsko dobo. LEEB v kombinaciji s skrbno izbranim lesom iz našega okolja proizvaja posebej obstojne lesene balkone. Vsi leseni sestavni deli so optimalno zaščiteni pred plesnijo, napadom škodljivcev, UV-žarki in vremenskimi vplivi.

Zaščita s patentirano površinsko obdelavo

Tudi naše balkone iz aluminija opremimo s posebno inovativno obliko površinske obdelave, ki prepreči napad vremenskih vplivov. Patentirani praškasti premaz ALU COMFORT® poskrbi, da vodne kapljice preprosto zdrsijo s površine. Podobno kot pri lotosovem listu okrogle vodne kapljice s sabo prenašajo delce umazanije in s tem zmanjšajo stroške čiščenja.

Ne glede na to za kaj se odločite. Vsi balkoni iz lesa ali aluminija so izdelani milimetrsko natančno in so temeljito oplemeniteni v našem proizvodnem obratu. Nato naše balkone iz lesa ali aluminija dostavimo dobro zapakirane, naši strokovnjaki pa jih skrbno namestijo.

ALU Comfort Plus

Edinstvena površina ALU COMFORT PLUS® z učinkom lotosovega lista je rezultat nenehnega razvoja. Najsodobnejši obrat za prašno barvanje, nenehni nadzori kakovosti in visoka stopnja strokovnega znanja zagotavljajo ene najbolj vrhunskih izdelkov v Evropi.

Langer Holzschutz durch Vacu Protect

Vacu Protect

Za podaljšanje življenjske dobe vašega balkona je na voljo postopek impregnacije VACU-PROTECT®. Vsi sestavni deli so globinsko impregnirani in tako zagotavljajo popolno zaščito lesa in trajni vrhunski videz za vaš lesen balkon.

Zaun aus Aluminium

Aluminij

Čiste linije, stabilna konstrukcija kotnih okvirov, robovi Softline in inovativen praškasti premaz ALU COMFORT® poskrbijo, da aluminijastih izdelkov podjetja LEEB skorajda ni treba negovati in vzdrževati. Raznolike različice oblikovanja aluminija poskrbijo za vse vaše individualne želje.

Produktion von Holzbalkonen im Werk der Firma Leeb Balkone GmbH

Zaščita lesa

Obstojnost lesenega balkona LEEB je zagotovljena s posebnim načinom izdelave. Konstrukcija zagotavlja, da deževnica ne prodre v les in da lahko voda neprestano odteka. Tako je zajamčena dolga življenjska doba vašega balkona.

ZA VEDNO UŽIVAJTE V LEPOTI

Vsaka inovacija pripomore pri ohranjanju lepote vašega balkona za daljši čas, pri čemer se bistveno zmanjšajo stroški vzdrževanja. Z VACU-PROTECT® smo razvili poseben postopek impregnacije za lesene balkone. Poskrbljeno je za trajno lep videz in stabilnost oblike. Naši ALU Comfort Plus® podjetja Leeb.

Reference

Več kot 60 let izkušenj in več kot 100.000 strank v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji in Švici so nas postavile za vodilnega specialista za balkone in ograje. Tukaj vam pokažemo majhen izbor LEEB-ovih referenc. Za več referenc na vašem območju se obrnite na partnerske lokacije Leeb!

Za naslednje primere kliknite na želeno referenco

Balkonska ograja
od proizvajalca gradnje balkonov številka
1 v evropi

Več kot 100.000 zadovoljnih strank zaupa vodilnemu proizvajalcu balkonskih ograj v evropi, preko 50.000 tekočih metrov ograj enostavnih za vdrževanje iz lesa, aluminija, stekla in nerjavečega jekla zapusti vsako leto tovarno v Gnesau-u in najde svoje mesto na balkonih v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji ali Švici. Podjetje LEEB Balkone GmbH se je zavezal k trajno okolju prijazni proizvodnji balkonskih ograj kakor tudi ograj ter razvil inovativne metode za površinsko obdelavo aluminija in lesa. Številni modeli balkonskih ograj iz aluminija, stekla, nerjavečega jekla in lesa so na voljo v različnih serijah.

Inovativni balkon in ograja za večjo obstojnost

Vse površine so odporne proti umazaniji in so tako enostavne za nego. Glavni razlogi za to so patentirane metode površinske obdelave lesa in aluminija:

VACU-PROTECT® je razvil poseben postopek impregnacije, ki varuje vse lesne površine trajno pred plesnijo, napadi škodljivcev, UV-žarki in vremenskimi vplivi.

ALU COMFORT® razvit v skladu z namerno okolju prijaznimi merili, zagotavlja ekstremno vremensko odpornost na vseh aluminijastih površinah, kar pomeni da je vsak aluminijast balkon, ograja iz Leeb-a skoraj brez čiščenja in vzdrževanja.

PRI NAS
STE NA
VARNI
STRANI

Z veseljem vam svetujemo!

LEEB svetovalec za balkone in ograje

Pokličite nas ali nam pišite - z veseljem vam bomo svetovali

Nezavezujoče povpraševanje