Balkonsanierung mit Leeb Balkone - Balkonsanierung leicht gemacht

Sanacija balkona z LEEB profesionalci

Enostavna sanacija balkona

Najkasneje, ko si ne boste več upali na svoj balkon, je čas za obnovo. Pogosto, ko kupujete staro hišo, potrebujete celovito prenovo. Tudi balkon je treba temeljito pregledati. Trhla balkonska ograja, nagnjena tla ali znaki časa na neobdelanem lesu bodo v večini primerov povzročili obnovo balkona. Tudi najboljši balkon ima rok uporabe, vsaj balkonsko ograjo je treba zamenjati po določenem času. Lesen ali alumijast balkon, LEEB nudi ustrezne rešitve za prenovo in obnovo vseh vrst balkonov.

Impresivno pred in po LEEB strokovnjaku

Nov balkon polepša vizualno fasado. Lahko je stara kmečka hiša, prefinjena vila ali enodružinska hiša iz 60. let, za vsako hišo obstaja primeren balkonski model. Naše balkone iz lesa, aluminija in nerjavečega jekla vam nudimo v različnih stilih, tako da je vaš želeni model lahko harmonično pritrjen na obstoječo hišo.

Ali moderno ali tradicionalno se odločite sami. Naši svetovalci so vam na razpolago pri prenovi balkona z besedami in dejanji. S fotomontažo s klikom lahko vidite, kako se vtis vaše hiše spremeni s posebnim LEEB balkonom. Tako ne pride do neprijetnih presenečenj pri obnovi – sanacija balkonske ograje s podjetjem LEEB.

Nov stil za vašo hišo

Za obnovo vseh vrst, LEEB ponuja pravo rešitev. Za vsak tip hiše obstaja primeren model, novi balkon pa vizualno polepša hišno fasado. Ali bo iz aluminija ali lesa, moderne ali tradicionalne oblike – odločitev je vaša. Svetovalec vam bo z veseljem na razpolago pri prenovi balkona z besedami in dejanji.

Tukaj lahko spremljate, kdaj bo vaš LEEB izdelek dostavljen. Preprosto kliknite na prijavo kupca in se prijavite z vašimi prijavnimi podatki.

  • logo_tuev 01

    Pridobljen TÜV certifikat

  • Austria Guetezeichen 2024

    Preverjena kakovost

  • logo_staatlich 01

    Prejemnik državnega odličja

Balkon, ograja in ostalo

Več kot 100.000 zadovoljnih strank zaupa vodilnemu proizvajalcu balkonskih ograj v evropi, preko 50.000 tekočih metrov ograj enostavnih za vdrževanje iz lesa, aluminija, stekla in nerjavečega jekla zapusti vsako leto tovarno v Gnesau-u in najde svoje mesto na balkonih v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji ali Švici. 

Z veseljem vam svetujemo!

Pokličite nas ali nam pišite – z veseljem vam bomo svetovali.