alu protection system

Trpežne balkonske ograje

Aluminij kot material

Aluminij kot material ima številne prednosti. Material prepriča s svojim plemenitim videzom, stabilnostjo in obstojnostjo. Zaradi majhne teže in posebnega načina izdelave se lahko aluminijaste balkone LEEB namesti na skoraj vse obstoječe podkonstrukcije. Zaradi svojih lastnosti je aluminij izjemno primeren tudi za zelo trpežne ograje. Zaradi inovativnega praškastega premaza ALU COMFORT® aluminijastih izdelkov LEEB skorajda ni treba negovati in vzdrževati.

Obdelava aluminija na najvišji ravni

Naši modeli iz aluminija navdušujejo s čistimi linijami.  Raznolike različice oblikovanja aluminija poskrbijo za skoraj vse individualne želje. Ekskluzivne značilnosti kakovosti vključujejo stabilno konstrukcijo kotnih okvirov, robove Softline in večinoma prikrite vijačne povezave. Pri podjetju LEEB najdete balkonske ograje in ograje iz aluminija v estetsko prijetni obliki. Zaradi posebnega načina izgradnje lahko naše aluminijaste balkone namestite na skoraj vse obstoječe podkonstrukcije.

Nov sistem zaščite aluminija za še boljšo zaščito

Naš na novo razvit sistem za zaščito aluminija »APS – Alu Protection System« pomeni dodatno zaščito za vas. Zaradi čvrstejše zlitine z 20 % višjo trdnostjo so naši aluminijasti izdelki še bolje zaščiteni pred točo in drugimi mehanskimi vplivi.

Izvirnik z učinkom lotosa

List ima učinek lotosa. ALU COMFORT PLUS® prav tako. S tem praškastim premazom, ki je odporen proti umazaniji, vas ni več treba skrbeti glede vzdrževanja. V nasprotju z naknadno nanesenimi premazi ALU COMFORT PLUS® ohrani svoj učinek. Zato naši izdelki iz aluminija tudi po več letih obdržijo lep videz kot pri prvem dnevu.

Vaše prednosti

 • Izboljšana zaščita pred mehanskimi vplivi
 • Površina, ki je odporna proti praskam
 • Odpornejši proti UV-žarkom in vremenskim vplivom
 • Enostavna nega in skorajda brez vzdrževanja
 • Vrhunski videz in dolga življenjska doba

Material prihodnosti

Aluminij odlikujejo plemenit videz, stabilnost in obstojnost. Balkoni in ograje iz aluminija so enostavni za vzdrževanje zaradi inovativnega praškastega premaza ALU COMFORT®. Zaradi enostavne obdelave ni nobenih omejitev glede nenavadnih oblik in različic oblikovanja.

 • logo_tuev 01

  Pridobljen TÜV certifikat

 • Austria Guetezeichen 2024

  Preverjena kakovost

 • logo_staatlich 01

  Prejemnik državnega odličja

Balkonske ograje, ograje in balkonske konstrukcije

Izbirate lahko med več kot 200 različnimi modeli balkonov in ograj. Kombinirate lahko barve, polnila ali dekorje vašega sanjskega balkona in uživate udobje enostavnega vzdrževanja, kakor tudi trpežnosti balkonske ograje in ograje.

 • ALU Comfort Plus®

  Za zagotavljanje popolnega nadzora nad najboljšo kakovostjo, upravljamo lasten, najsodobnejši obrat za prašno barvanje.

  zelim izvedeti vec
 • Prodajni partner

  Naša prodajna mreža zajema 80 partnerjev iz Avstrije, Nemčije, Italije, Francije, Švice in Slovenije. Tako zagotovimo, da je vedno v bližini LEEB-partner.

  zelim izvedeti vec
 • Leeb balkoni

  Več kot 100.000 zadovoljnih strank zaupa vodilnemu proizvajalcu balkonskih ograj v evropi, preko 50.000 tekočih metrov ograj enostavnih za vdrževanje iz lesa, aluminija, stekla in nerjavečega jekla zapusti vsako leto tovarno v Gnesau-u in najde svoje mesto na balkonih v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji ali Švici.

  zelim izvedeti vec
 • Certificirana kakovost

  Balkoni LEEB so dokaz za stroge standarde

  zelim izvedeti vec

Z veseljem vam svetujemo!

Pokličite nas ali nam pišite – z veseljem vam bomo svetovali.