alu comfort plus

Patentiran praškasti premaz

ALU Comfort Plus®

Na to se lahko zanesete: oznaka LEEB pomeni, da izdelek 100 % vsebuje LEEB. Za zagotavljanje popolnega nadzora nad najboljšo kakovostjo, upravljamo lasten, najsodobnejši obrat za prašno barvanje. Menimo, da tega občutljivega in za kakovost kritičnega procesa ne sme opravljati zunanji izvajalec, če želimo zagotavljati enega od vrhunskih izdelkov v Evropi. Zato aluminijaste balkone in ograje iz aluminija premažemo sami v lastnem obratu – in sicer z lastnim, patentiranim postopkom prašnega barvanja. Kontinuirana preverjanja kakovosti s strani našega internega laboratorija za zagotavljanje kakovosti so samoumevna.

Dolgotrajni učinek z globinsko zaščito

S pomočjo ALU COMFORT PLUS® so balkoni in ograje iz aluminija LEEB odpornejši proti vremenskim vplivom in praskam – ter tako tudi enostavnejši za vzdrževanje. V nasprotju z naknadno nanesenim konzerviranjem se aktivne sestavine porazdelijo v celotnem premazu in se zato njihova količina ne zmanjša zaradi vremenskih vplivov. ALU COMFORT PLUS® svoje prednosti ohrani celotno življenjsko dobo.

3-krat odpornejši proti vremenskim vplivom

In še ena prednost: naša celotna barvna paleta je sedaj dodatno opremljena tudi z vremensko zelo odpornim, UV-stabilnim premazom, ki je dejansko PLUS za ALU COMFORT PLUS®. Ta je najmanj 3-krat odpornejši proti vremenskim vplivom kot standardni premaz.

Zaščita okolja Leeb Plus

Naše prašno barvanje je okolju prijazen postopek, saj ne uporabljamo topil, zaradi ponovnega pridobivanja praška pa je skorajda brez odpadkov. Poleg tega uporabljamo tudi postopek predobdelave brez kroma, ki ne proizvaja odpadnih vod.

 • Inovacije vnaprej

  S pomočjo lastnega internega in nenehno razvijajočega se znanja na področju prašnega barvanja lahko tudi na tem področju vedno znova poskrbimo za inovacije.

 • Iskanje zamisli v naravi

  List ga ima – učinek lotosa! – prav tako tudi naš aluminij. Z edinstvenim praškastim premazom ALU COMFORT PLUS®. To je najnovejša inovacija podjetja LEEB.

 • Učinek lotosa

  To se nanaša na majhno omočljivost površine, kar lahko opazimo pri rastlini lotos. Njeni listi so vodoodbojni – in ob tem na nek način samočistilni.

 • Naravno odporen proti umazaniji

  Razvili smo poseben postopek prašnega barvanja ALU COMFORT PLUS®. Drobni hidrofobirani delci se porazdelijo po celotnem premazu in tako ustvarijo mikrogrobo površino.

Balkon, ograja in ostalo

Več kot 100.000 zadovoljnih strank zaupa vodilnemu proizvajalcu balkonskih ograj v evropi, preko 50.000 tekočih metrov ograj enostavnih za vdrževanje iz lesa, aluminija, stekla in nerjavečega jekla zapusti vsako leto tovarno v Gnesau-u in najde svoje mesto na balkonih v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji ali Švici. 

 • Priporočila kupcev

  Več kot 60 let izkušenj in več kot 100.000 strank v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji in Švici priča o tem, da smo glavni specialisti za balkone in ograje. Tu vam bomo pokazali kratek izbor LEEB-ovih priporočil. Dodatna priporočila vam bo z veseljem posredoval Vaš najbližji LEEB Partner!

  zelim izvedeti vec
 • Prodajni partner

  Naša prodajna mreža zajema 80 partnerjev iz Avstrije, Nemčije, Italije, Francije, Švice in Slovenije. Tako zagotovimo, da je vedno v bližini LEEB-partner.

  zelim izvedeti vec
 • Projektantske storitve

  Pri podjetju LEEB je projektiranje in svetovanje samoumevno, ker je vsak balkon ali ograja milimetersko individualno prilagojena lokalnim pogojem, v skladu z vašimi zahtevami, je priporočljivo posvetovanje na kraju samem.

  zelim izvedeti vec
 • Certificirana kakovost

  Balkoni LEEB so dokaz za stroge standarde

  zelim izvedeti vec

Z veseljem vam svetujemo!

Pokličite nas ali nam pišite – z veseljem vam bomo svetovali.