wohnungswirtschaft header

Inovativne ideje, visoko kvalificirani kadri in pogum za spremembe

Odličja

exportpreis firma leeb balkone 1

Primus 2017

1. mesto v kategoriji „Global“

Vsako leto so izmenoma na avstrijskem Štajerskem in Koroškem izbrani najboljši podjetniki. Časopis Kleine Zeitung, turistično podjetje Falkensteiner, banka BKS Bank, Gospodarska zbornica avstrijske Koroške, podjetje Drei in Zvezna dežela Koroška so nagradili odlične storitve domačih podjetij. Na prireditvi Primus-Gala v kraju Velden 20.4.2017 je podjetje Leeb Balkone osvojilo prvo mesto v kategoriji „Global“. Podjetje izvaža v Nemčijo, Italijo in Švico, največje povečanje prodaje leta 2016 je bilo doseženo na nemškem trgu. Delež izvoza se stalno giblje okrog 60% in to kljub dejstvu, da balkone kupujemo za vse življenje in ponavadi zgolj enkrat.

exportpreis firma leeb balkone

Koroška nagrada za izvoznike 2016

Visoki izvozni dosežki – podjetje iz kraja Gnesau je daleč spredaj

Že štirinajstič zapored Je Koroška gospodarska zbornica skupaj z banko Raiffeisenlandesbank in koroškimi bankami Raiffeisen organizirala prireditev Dan izvoza. Vrhunec pripreditve je bil dogodek Export-Gala s podelitvijo Koroške nagrade izvoznikom. Podjetje Leeb Balkone je z odličnimi storitvami blestelo in zmagalo v kategoriji srednje velikih podjetij. Letno v sosednje države izvozi 60%. Zlasti na nemškem trgu se je prekaljen proizvajalec balkonov zelo uveljavil. 90% vseh izvoznih izdelkov je namenjenih nemškemu trgu.

alc firma leeb balkone 1

Austria’s Leading Company

Leeb spada med najuspešnejša podjetja v Avstriji

„Austrias Leading Companies“, ali na kratko ALC, je nagradni natečaj za podjetja na zvezni ravni, ki so ga že leta 1870 ustanovili revija Wirtschaftsblatt, družba Pricewaterhouse Coopers in združenje Kreditschutzverband. Na natečaju, ki ga že od leta 1997 prirejajo vsako leto, je izbran zmagovalec na deželni ravni. Podjetje Leeb Balkone je nagrado za srednje velika podjetja  „Goldener Mittelbau“ osvojilo že večkrat.

leeb balkone mitarbeiter 1

Najboljše avstrijsko družinsko podjetje

Podjetje z dolgoletno tradicijo je osvojilo 1. mesto na Koroškem.

Revija Wirtschaftsblatt skupaj s partnerji BDO, Bankhaus Spängler, Avstrijsko notarsko zbornico in VERO izbira najboljše družinsko podjetje v Avstriji. Leta 2014 je podjetje Leeb na Koroškem osvojilo 1. mesto. Podjetje s častitljivo tradicijo, ki ga danes vodi že četrta generacija družine Leeb, se je v zadnjih 110. letih iz majhne industrijske žage razvilo v največjega evropskega proizvajalca balkonov in ograj iz aluminija.

Odlične storitve

Nenehen razvoj, inovativne ideje, visoko kvalificirani sodelavci in pogum za spremembe – to je ključ do uspeha. Podjetje Leeb Balkone je svojo odličnost dokazalo že večkrat in je v zadnjih letih prejelo številne nagrade za uspeh.

  • logo_tuev 01

    Pridobljen TÜV certifikat

  • Austria Guetezeichen 2024

    Preverjena kakovost

  • logo_staatlich 01

    Prejemnik državnega odličja

Vse o tej temi Balkon, ograja & dodatni proizvodi

Vodilnemu evropskemu proizvajalcu balkonskih ograj zaupa več kot 100.000 zadovoljnih strank, več kot 50.000 tekočih metrov za vzdrževanje nezahtevnih ograj iz lesa, aluminija, stekla in nerjavečega jekla vsako leto zapusti proizvodni obrat v kraju Gnesau v Avstriji in najde svoj prostor na balkonih v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji in Švici.