leeb balkone planungsservice

Pogled v prihodnost

Fotomontaža

Pri LEEB-u ste lahko prepričani, da vaš izbrani balkon popolnoma ustreza vašemu domu. Vse je možno z LEEB fotomontažo. Primerjajte različne modele in kombinacije barv in izberite želeni balkon.

Uporabite to storitev, še preden naročite vaš LEEB balkon, da bo odločitev preprosta. Na osebnem posvetovanju, Podjetje LEEB balkoni vam ponuja individualno svetovanje za vaš dom.

3D Konfigurator

Naši svetovalci LEEB so opremljeni z najnovejšimi tehnologijami. Ponujamo tudi fotomontaže z aplikacijo LEEB 3D Konfigurator, ki jih neposredno izvajajo naši lokalni predstavniki.

Naši strokovnjaki LEEB vam bodo z veseljem svetovali in ustvarili vašo fotomontažo. Zdaj opravite sestanek. Dogovorite se za termin.

Balkon, ograja in ostalo

Več kot 100.000 zadovoljnih strank zaupa vodilnemu proizvajalcu balkonskih ograj v evropi, preko 50.000 tekočih metrov ograj enostavnih za vdrževanje iz lesa, aluminija, stekla in nerjavečega jekla zapusti vsako leto tovarno v Gnesau-u in najde svoje mesto na balkonih v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji ali Švici. 

Z veseljem vam svetujemo!

Pokličite nas ali nam pišite – z veseljem vam bomo svetovali.