leeb balkone mitarbeiter 4

Profesionalna montaža

Dostava in montaža

Če želite, vam montažo vseh izdelkov Leeb opravijo naši profesionalni monterji. V naši proizvodnji vse dele predhodno izdelamo v podjetju in v skladu z vašimi zahtevami. Elemente nato z našimi posebnimi tovornjakih profesionalno dostavimo, sestavijo pa jih naši strokovnjaki.

Lastna proizvodnja

V nasprotju z drugimi ponudniki so vsi izdelki podjetja Leeb večinoma montažni in jih je treba le sestaviti na kraju postavitve. Tako je montaža končana v zelo kratkem času brez umazanije in hrupa – odvisno od velikosti in obsega naročila montaža traja od pol dneva do enega dneva. Naše visoko usposobljeno osebje vam je s strokovnim znanjem na voljo za vsa morebitna vprašanja. Zahvaljujoč natančno predhodno izdelanim montažnim elementom poteka vse hitro in preprosto, s pomočjo vnaprej proizvedenih izdelkov pa se občutno zmanjša čas montaže na kraju postavitve. Strokovno, hitro, čisto – profesionalna montaža balkonov podjetja Leeb.

Popolnoma načrtovan potek montaže

leeb balkone transporter

Pa začnimo!

Čas je, prihaja vaš balkon Leeb! Po izdelavi v naši proizvodnji elemente profesionalno dostavimo z enim od naših posebnih tovornjakov.

leeb balkone mitarbeiter 4 1

Profesionalni monterji na kraju postavitve

Profesionalni monterji podjetja Leeb so visoko usposobljeni strokovnjaki, zato vam lahko s strokovno pomočjo in nasveti takoj pomagajo tudi pri morebitnih vprašanjih, na primer glede nege in vzdrževanja.

leeb balkone mitarbeiter 5 1

Hitro in enostavno

Vse poteka zelo hitro. Kajti vse se prilega. V tem primeru imajo montažni elementi dve prednosti: čas montaže je kratek, saj prilagoditvena dela skorajda niso potrebna, gradbišče pa je postavljeno brez umazanije in hrupa.

Aluminijaste balkonske ograje pri Leeb Balkone GmbH v številnih modelih ograj

Vaš novi balkon Leeb

Svoje hiše skoraj ne boste več prepoznali. Z novim aluminijastim balkonom ali ograjo bo videti še bolj privlačna in kakovostna. Želimo vam veliko veselja. Doživljenjsko z izdelki Leeb.­­­­

LEEB montaža

Začne in konča se z milimetrsko natančnostjo. Sveži, takoj po izdelavi, se deli LEEB balkonov iz tovarne profesionalno dostavijo v naših posebej prirejenih tovornjakih in strokovno zmontirajo. Hitro, enostavno in brez hrupa. Naše visoko usposobljeno osebje vam bo ob montaži na razpolago za vsa vprašanja, ki jih morda imate.

  • logo_tuev 01

    Pridobljen TÜV certifikat

  • Austria Guetezeichen 2024

    Preverjena kakovost

  • logo_staatlich 01

    Prejemnik državnega odličja

Balkon, ograja in ostalo

Več kot 100.000 zadovoljnih strank zaupa vodilnemu proizvajalcu balkonskih ograj v evropi, preko 50.000 tekočih metrov ograj enostavnih za vdrževanje iz lesa, aluminija, stekla in nerjavečega jekla zapusti vsako leto tovarno v Gnesau-u in najde svoje mesto na balkonih v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji ali Švici. 

Z veseljem vam svetujemo!

Pokličite nas ali nam pišite – z veseljem vam bomo svetovali.