Aluminij kot material

Trpežne balkonske ograje

Aluminij kot material ima številne prednosti. Material prepriča s svojim plemenitim videzom, stabilnostjo in obstojnostjo. Zaradi majhne teže in posebnega načina izdelave se lahko aluminijaste balkone LEEB namesti na skoraj vse obstoječe podkonstrukcije. Zaradi svojih lastnosti je aluminij izjemno primeren tudi za zelo trpežne ograje. Zaradi inovativnega praškastega premaza ALU COMFORT® aluminijastih izdelkov LEEB skorajda ni treba negovati in vzdrževati.

Obdelava aluminija na najvišji ravni

Naši modeli iz aluminija navdušujejo s čistimi linijami.  Raznolike različice oblikovanja aluminija poskrbijo za skoraj vse individualne želje. Ekskluzivne značilnosti kakovosti vključujejo stabilno konstrukcijo kotnih okvirov, robove Softline in večinoma prikrite vijačne povezave. Pri podjetju LEEB najdete balkonske ograje in ograje iz aluminija v estetsko prijetni obliki. Zaradi posebnega načina izgradnje lahko naše aluminijaste balkone namestite na skoraj vse obstoječe podkonstrukcije.

Nov sistem zaščite aluminija za še boljšo zaščito

Naš na novo razvit sistem za zaščito aluminija »APS – Alu Protection System« pomeni dodatno zaščito za vas. Zaradi čvrstejše zlitine z 20 % višjo trdnostjo so naši aluminijasti izdelki še bolje zaščiteni pred točo in drugimi mehanskimi vplivi.

Izvirnik z učinkom lotosa

List ima učinek lotosa. ALU COMFORT PLUS® prav tako. S tem praškastim premazom, ki je odporen proti umazaniji, vas ni več treba skrbeti glede vzdrževanja. V nasprotju z naknadno nanesenimi premazi ALU COMFORT PLUS® ohrani svoj učinek. Zato naši izdelki iz aluminija tudi po več letih obdržijo lep videz kot pri prvem dnevu.

Vaše prednosti

  • Izboljšana zaščita pred mehanskimi vplivi
  • Površina, ki je odporna proti praskam
  • Odpornejši proti UV-žarkom in vremenskim vplivom
  • Enostavna nega in skorajda brez vzdrževanja
  • Vrhunski videz in dolga življenjska doba
Aluminium Werkstoff der Zukunft

MATERIAL PRIHODNOSTI

Aluminij odlikujejo plemenit videz, stabilnost in obstojnost. Balkoni in ograje iz aluminija so enostavni za vzdrževanje zaradi inovativnega praškastega premaza ALU COMFORT®. Zaradi enostavne obdelave ni nobenih omejitev glede nenavadnih oblik in različic oblikovanja.

Reference

Več kot 60 let izkušenj in več kot 100.000 strank v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji in Švici so nas postavile za vodilnega specialista za balkone in ograje. Tukaj vam pokažemo majhen izbor LEEB-ovih referenc. Za več referenc na vašem območju se obrnite na partnerske lokacije Leeb!

Za naslednje primere kliknite na želeno referenco

PRI NAS
STE NA
VARNI
STRANI

Z veseljem vam svetujemo!

LEEB svetovalec za balkone in ograje

Pokličite nas ali nam pišite - z veseljem vam bomo svetovali

Nezavezujoče povpraševanje