ALU Comfort Plus®

Patentiran praškasti premaz

Na to se lahko zanesete: oznaka LEEB pomeni, da izdelek 100 % vsebuje LEEB. Za zagotavljanje popolnega nadzora nad najboljšo kakovostjo, upravljamo lasten, najsodobnejši obrat za prašno barvanje. Menimo, da tega občutljivega in za kakovost kritičnega procesa ne sme opravljati zunanji izvajalec, če želimo zagotavljati enega od vrhunskih izdelkov v Evropi. Zato aluminijaste balkone in ograje iz aluminija premažemo sami v lastnem obratu – in sicer z lastnim, patentiranim postopkom prašnega barvanja. Kontinuirana preverjanja kakovosti s strani našega internega laboratorija za zagotavljanje kakovosti so samoumevna.

Wasser perlt von der Oberfläche der Balkongeländer von Leeb enfach ab

Zaščita okolja Leeb Plus

Naše prašno barvanje je okolju prijazen postopek, saj ne uporabljamo topil, zaradi ponovnega pridobivanja praška pa je skorajda brez odpadkov. Poleg tega uporabljamo tudi postopek predobdelave brez kroma, ki ne proizvaja odpadnih vod.

Inovacije
vnaprej

 

S pomočjo lastnega internega in nenehno razvijajočega se znanja na področju prašnega barvanja lahko tudi na tem področju
vedno znova poskrbimo
za inovacije.

Iskanje zamisli
v naravi

 

List ga ima – učinek lotosa! – prav tako tudi naš aluminij. Z edinstvenim praškastim premazom ALU COMFORT PLUS®. To je najnovejša inovacija podjetja
LEEB.

Učinek
lotosa

 

To se nanaša na majhno omočljivost površine, kar lahko opazimo pri rastlini lotos. Njeni listi so vodoodbojni –
in ob tem na nek način samočistilni.

Naravno odporen
proti umazaniji

 

Razvili smo poseben postopek prašnega barvanja ALU COMFORT PLUS®. Drobni hidrofobirani delci se porazdelijo po celotnem premazu in
tako ustvarijo mikrogrobo površino.

Mikroskop

Dolgotrajni učinek z globinsko zaščito

S pomočjo ALU COMFORT PLUS® so balkoni in ograje iz aluminija LEEB odpornejši proti vremenskim vplivom in praskam – ter tako tudi enostavnejši za vzdrževanje. V nasprotju z naknadno nanesenim konzerviranjem se aktivne sestavine porazdelijo v celotnem premazu in se zato njihova količina ne zmanjša zaradi vremenskih vplivov. ALU COMFORT PLUS® svoje prednosti ohrani celotno življenjsko dobo.

3-krat odpornejši proti vremenskim vplivom

In še ena prednost: naša celotna barvna paleta je sedaj dodatno opremljena tudi z vremensko zelo odpornim, UV-stabilnim premazom, ki je dejansko PLUS za ALU COMFORT PLUS®. Ta je najmanj 3-krat odpornejši proti vremenskim vplivom kot standardni premaz.

Barvna paleta

ALU COMFORT PLUS® je na voljo v vseh barvnih odtenkih RAL in številnih posebnih barvah, ter v 9 različnih lesnih strukturah za vašo balkonsko ograjo.

Aluminiumbalkone sind auch in 9 verschiedenen Holzstrukturen erhältich

PRI NAS
STE NA
VARNI
STRANI

Z veseljem vam svetujemo!

LEEB svetovalec za balkone in ograje

Pokličite nas ali nam pišite - z veseljem vam bomo svetovali

Nezavezujoče povpraševanje