Fotomontaža

Pogled v prihodnost

Pri LEEB-u ste lahko prepričani, da vaš izbrani balkon popolnoma ustreza vašemu domu. Vse je možno z LEEB fotomontažo. Primerjajte različne modele in kombinacije barv in izberite želeni balkon.

Uporabite to storitev, še preden naročite vaš LEEB balkon, da bo odločitev preprosta. Na osebnem posvetovanju, Podjetje LEEB balkoni vam ponuja individualno svetovanje za vaš dom.

iPad fotomontaža

Naši svetovalci LEEB so opremljeni z najnovejšimi tehnologijami. Ponujamo tudi fotomontaže z aplikacijo LEEB iPad, ki jih neposredno izvajajo naši lokalni predstavniki.

Naši strokovnjaki LEEB vam bodo z veseljem svetovali in ustvarili vašo fotomontažo. Zdaj opravite sestanek. Dogovorite se za termin.

iPad-Galerie

Ansicht LEEB-iPad-App

PERFEKTEN BALKON ZA VAŠ DOM

Ne morete se odločiti, kateri model najbolje ustreza vašemu domu? Pri LEEB-u ste lahko prepričani, da bo to prava izbira. Ustvarimo vam fotomontažo za vašo hišo. Tako lahko primerjate različne modele in kombinacije barv in si ogledate prihodnost.

Reference

Več kot 60 let izkušenj in več kot 100.000 strank v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji in Švici so nas postavile za vodilnega specialista za balkone in ograje. Tukaj vam pokažemo majhen izbor LEEB-ovih referenc. Za več referenc na vašem območju se obrnite na partnerske lokacije Leeb!

Za naslednje primere kliknite na želeno referenco

PRI NAS
STE NA
VARNI
STRANI

Z veseljem vam svetujemo!

LEEB svetovalec za balkone in ograje

Pokličite nas ali nam pišite - z veseljem vam bomo svetovali

Nezavezujoče povpraševanje