Lieferung und Montage-Service bei Leeb
HITRO, NEKOMPLICIRANO
LEEB SERVIS MONTAŽA

ŽELIM IZVEDETI VEČ

Planungsservice bei Leeb
SERVIS, SVETOVANJE
LEEB PROJEKTIRANJE

ŽELIM IZVEDETI VEČ

Button Slowenisch

Enostavna sanacija balkona

Sanacija balkona z LEEB profesionalci

Najkasneje, ko si ne boste več upali na svoj balkon, je čas za obnovo. Pogosto, ko kupujete staro hišo, potrebujete celovito prenovo. Tudi balkon je treba temeljito pregledati. Trhla balkonska ograja, nagnjena tla ali znaki časa na neobdelanem lesu bodo v večini primerov povzročili obnovo balkona. Tudi najboljši balkon ima rok uporabe, vsaj balkonsko ograjo je treba zamenjati po določenem času. Lesen ali alumijast balkon, LEEB nudi ustrezne rešitve za prenovo in obnovo vseh vrst balkonov.

Impresivno pred in po LEEB strokovnjaku

Nov balkon polepša vizualno fasado. Lahko je stara kmečka hiša, prefinjena vila ali enodružinska hiša iz 60. let, za vsako hišo obstaja primeren balkonski model. Naše balkone iz lesa, aluminija in nerjavečega jekla vam nudimo v različnih stilih, tako da je vaš želeni model lahko harmonično pritrjen na obstoječo hišo.

Ali moderno ali tradicionalno se odločite sami. Naši svetovalci so vam na razpolago pri prenovi balkona z besedami in dejanji. S fotomontažo s klikom lahko vidite, kako se vtis vaše hiše spremeni s posebnim LEEB balkonom. Tako ne pride do neprijetnih presenečenj pri obnovi – sanacija balkonske ograje s podjetjem LEEB.

Balkonsanierung leicht gemacht
Das Leeb-Montageteam

Nov stil za vašo hišo

Za obnovo vseh vrst, LEEB ponuja pravo rešitev. Za vsak tip hiše obstaja primeren model, novi balkon pa vizualno polepša hišno fasado. Ali bo iz aluminija ali lesa, moderne ali tradicionalne oblike – odločitev je vaša. Svetovalec vam bo z veseljem na razpolago pri prenovi balkona z besedami in dejanji.

Tukaj lahko spremljate, kdaj bo vaš LEEB izdelek dostavljen. Preprosto kliknite na prijavo kupca in se prijavite z vašimi prijavnimi podatki.

Reference

Več kot 60 let izkušenj in več kot 100.000 strank v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji in Švici so nas postavile za vodilnega specialista za balkone in ograje. Tukaj vam pokažemo majhen izbor LEEB-ovih referenc. Za več referenc na vašem območju se obrnite na partnerske lokacije Leeb!

Za naslednje primere kliknite na želeno referenco

PRI NAS
STE NA
VARNI
STRANI

Balkonberater

Z veseljem vam svetujemo!

Leeb Balkon- und Zaunberater

Rufen Sie uns an oder schreiben Sie uns - wir beraten Sie gerne und unverbindlich

Nezavezujoče povpraševanje