Dostava in montaža

Millimetersko natančna montaža s strani strokovnjakov

Leeb nudi tudi montažo izbranega balkona. Po izdelavi se iz tovarne deli balkonov profesionalno dostavijo v naših posebej prirejenih tovornjakih in strokovno zmontirajo. Naše visoko usposobljeno osebje vam bo ob montaži na razpolago za vsa vprašanja, ki jih morda imate. Zahvaljujoč millimetersko preciznim montažnim elementom, vse poteka čisto in hitro. Montaža balkonov strokovnjakov LEEB je profesionalna, čista in hitra.

Hitro in enostavno

Izkoristite LEEB montažo. Skoraj brez umazanije in hrupa.

Timeline

2016
marec 16

8:30

8:30
Dan je tukaj. Prihaja vaš LEEB balkon. Po tem, ko so bili elementi v naši delavnici natančno montirani na milimetre (nihče ne bi imel takih strojev na licu mesta), jih dostavljamo z enim od naših specialnih tovornih vozil.
marec 16

9:30

9:30
LEEB monterji so visoko usposobljeni strokovnjaki. Zato vam lahko pomagajo npr. tudi pri vprašanjih, glede nege in vzdrževanja. Usposobljeni za takojšnjo pomoč in svetovanje.
marec 16

10:30

10:30
Zdaj se vse dogaja zelo hitro. Ker se vse prilega. Predsestavljeni elementi imajo dve prednosti: čas montaže je kratek, saj skoraj ni potrebno prilagajanje. In: skoraj ni umazanije.
marec 16

12:30

12:30
Skoraj ne prepoznate svoje hiše. Z novim aluminijastim balkonom LEEB izgleda precej privlačnejša in kakovostnejša. Želimo vam še veliko užitka. Na mnoga, dolga leta.

LEEB MONTAŽA

Začne in konča se z milimetrsko natančnostjo. Sveži, takoj po izdelavi, se deli LEEB balkonov iz tovarne profesionalno dostavijo v naših posebej prirejenih tovornjakih in strokovno zmontirajo. Hitro, enostavno in brez hrupa. Naše visoko usposobljeno osebje vam bo ob montaži na razpolago za vsa vprašanja, ki jih morda imate.

Reference

Več kot 60 let izkušenj in več kot 100.000 strank v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji in Švici so nas postavile za vodilnega specialista za balkone in ograje. Tukaj vam pokažemo majhen izbor LEEB-ovih referenc. Za več referenc na vašem območju se obrnite na partnerske lokacije Leeb!

Za naslednje primere kliknite na želeno referenco

PRI NAS
STE NA
VARNI
STRANI

Z veseljem vam svetujemo!

LEEB svetovalec za balkone in ograje

Pokličite nas ali nam pišite - z veseljem vam bomo svetovali

Nezavezujoče povpraševanje