Dostava in montaža

Profesionalna montaža

Če želite, vam montažo vseh izdelkov Leeb opravijo naši profesionalni monterji. V naši proizvodnji vse dele predhodno izdelamo v podjetju in v skladu z vašimi zahtevami. Elemente nato z našimi posebnimi tovornjakih profesionalno dostavimo, sestavijo pa jih naši strokovnjaki.

Lastna proizvodnja

V nasprotju z drugimi ponudniki so vsi izdelki podjetja Leeb večinoma montažni in jih je treba le sestaviti na kraju postavitve. Tako je montaža končana v zelo kratkem času brez umazanije in hrupa – odvisno od velikosti in obsega naročila montaža traja od pol dneva do enega dneva. Naše visoko usposobljeno osebje vam je s strokovnim znanjem na voljo za vsa morebitna vprašanja. Zahvaljujoč natančno predhodno izdelanim montažnim elementom poteka vse hitro in preprosto, s pomočjo vnaprej proizvedenih izdelkov pa se občutno zmanjša čas montaže na kraju postavitve. Strokovno, hitro, čisto – profesionalna montaža balkonov podjetja Leeb.

Popolnoma načrtovan potek montaže

Pa začnimo!

Čas je, prihaja vaš balkon Leeb! Po izdelavi v naši proizvodnji elemente profesionalno dostavimo z enim od naših posebnih tovornjakov.

Profesionalni monterji na kraju postavitve

Profesionalni monterji podjetja Leeb so visoko usposobljeni strokovnjaki, zato vam lahko s strokovno pomočjo in nasveti takoj pomagajo tudi pri morebitnih vprašanjih, na primer glede nege in vzdrževanja.

Hitro in enostavno

Vse poteka zelo hitro. Kajti vse se prilega. V tem primeru imajo montažni elementi dve prednosti: čas montaže je kratek, saj prilagoditvena dela skorajda niso potrebna, gradbišče pa je postavljeno brez umazanije in hrupa.

Vaš novi balkon Leeb

Svoje hiše skoraj ne boste več prepoznali. Z novim aluminijastim balkonom ali ograjo bo videti še bolj privlačna in kakovostna. Želimo vam veliko veselja. Doživljenjsko z izdelki Leeb.­­­­

LEEB MONTAŽA

Začne in konča se z milimetrsko natančnostjo. Sveži, takoj po izdelavi, se deli LEEB balkonov iz tovarne profesionalno dostavijo v naših posebej prirejenih tovornjakih in strokovno zmontirajo. Hitro, enostavno in brez hrupa. Naše visoko usposobljeno osebje vam bo ob montaži na razpolago za vsa vprašanja, ki jih morda imate.

Reference

Več kot 60 let izkušenj in več kot 100.000 strank v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji in Švici so nas postavile za vodilnega specialista za balkone in ograje. Tukaj vam pokažemo majhen izbor LEEB-ovih referenc. Za več referenc na vašem območju se obrnite na partnerske lokacije Leeb!

Za naslednje primere kliknite na želeno referenco

PRI NAS
STE NA
VARNI
STRANI

Z veseljem vam svetujemo!

LEEB svetovalec za balkone in ograje

Pokličite nas ali nam pišite - z veseljem vam bomo svetovali

Nezavezujoče povpraševanje