Die Firma Leeb Balkone mit Hauptsitz in Gnesau
BALKONI & OGRAJE
ŠTEVILKA 1 V EVROPI

ŽELIM IZVEDETI VEČ

Eigene Pulverbeschichtungsanlage der Firma Leeb Balkone GmbH
ZAPOSLITEV
KARIERA PRI LEEB-U

ŽELIM IZVEDETI VEČ

LEPO, VARNO
CERTIFICIRANA KVALITETA

ŽELIM IZVEDETI VEČ

Button Slowenisch

Balkoni in ograje LEEB

Zgodba o uspehu iz avstrijske Koroške

Nekoč majhno družinsko podjetje LEEB iz kraja Gnesau, se je v zadnjih šestih desetletjih razvilo v vodilnega evropskega proizvajalca balkonov in ograj. Za uspeh avstrijskokoroškega proizvajalca balkonov in ograj je odgovornih več kot 180 zaposlenih. S svojim poglobljenim strokovnim znanjem in strastjo nenehno spodbujajo inovacije v proizvodnji in obdelavi. Tako iz lokalnega lesa in aluminija nastanejo balkonske ograje in ograje po meri za več kot 100.000 zadovoljnih strank.

Odlična kakovost podjetja LEEB

Balkoni in ograje LEEB je edini evropski proizvajalec balkonov, ki izpolnjuje strog standard kakovosti ISO 9001. Od leta 1996 je podjetju Balkoni in ograje LEEB vsako leto podeljen certifikat TÜV. Od leta 2010 je podjetje LEEB nosilec pečata »Austrias Leading Company«, ki dokazuje stroge standarde in trajnostni razvoj našega podjetja. Podjetje LEEB je trdno zakoreninjeno v svoji avstrijski koroški domovini in se zavzema za trajnostno, okolju prijazno proizvodnjo balkonskih ograj in ograj.

Največja nagrada je vaše zadovoljstvo

Sami si ustvarite sliko o podjetju Balkoni in ograje LEEB. Danes je na voljo več kot 200 modelov ograj in balkonov iz lesa in aluminija, ki jih lahko poljubno prilagodite svojim osebnim željam. Vsak balkon ali ograja LEEB je izdelan po meri posebej za vas. Vaš balkon in ograja sta hkrati paradni konj vašega posestva in vizitka za naše podjetje.

Vodilni evropski proizvajalec balkonov

Pri podjetju LEEB Balkone GmbH si že več kot 60 let prizadevamo izpolniti isto zahtevo: maksimalno popolnost od samega načrtovanja do izdelave vsakega posameznega balkona ali ograje. Dosledno izvajanje te zahteve nas je pripeljalo v sam vrh proizvajalcev balkonov v Evropi. Do danes več kot 100.000 strank v Avstriji, Nemčiji, Franciji, Italiji, Švici in Sloveniji zaupa našim izkušnjam, saj so se odločili za Balkone in ograje LEEB. Do danes smo izdelali za več kot 1.500 kilometrov balkonov in ograj, kar je enako poti, ki se razteza od naše avstrijske koroške lokacije Gnesau do Barcelone. In vsak dan jih izdelamo še več.

Balkone LEEB zaznamujejo inovacije

Danes v naši tovarni v kraju Gnesau na avstrijskem Koroškem dela več kot 180 ljudi, ki so s poglobljenim strokovnim znanjem, ustvarjalnostjo in inovativnimi sposobnostmi ustvarili temelje našega uspeha. Uspelo jim je ustvariti edinstven program balkonov in ograj, ki uresniči vse vaše želje. Dobavljivih je preko 200 različnih balkonov LEEB za najrazličnejše arhitekturne stile. Poleg tega vsakega izmed naših svetovalcev LEEB odlikuje visoka raven strokovnega znanja. Tako boste pri izgradnji balkona za novogradnjo ali prenovo našli balkon povsem po svoji meri. Upoštevajte tudi preizkušene rešitve podjetja Leeb za montažne balkone, torej naknadno gradnjo balkona.

Dolgoročna zaščita in lepota za balkone LEEB

Balkon LEEB se bistveno razlikuje od konkurence predvsem na področju trajnosti in obstojnosti svojih izdelkov. Naši patentirani postopki za tlačno impregnacijo in površinsko obdelavo, ki smo jih razvili sami, dolgo časa ohranijo lepoto balkonov LEEB. Globinska impregnacija VACU-PROTECT® zagotavlja trajno zaščito,  stabilnost oblike in dolgo življenjsko dobo naših lesenih balkonov.

Naši aluminijasti balkoni in aluminijaste ograje so prepoznavni po robovih Softline za obstojen premaz, prikritih vijačnih povezavah in stabilni konstrukciji kotnih okvirjev. Edinstveni premaz ALU COMFORT® poskrbi, da so balkoni LEEB še bolj odporni na praske, umazanija pa preprosto zdrsne z njih.

KAKOVOSTNI IZDELEK IZ AVSTRIJE

Podjetje LEEB kot edino evropsko podjetje za izdelavo balonov izpolnjuje strog standard kakovosti ISO 9001, od leta 2010 pa je tudi nosilec pečata »Austrias Leading Company«. Naši balkoni in ograje so vsako leto odlikovani tudi s certifikatom TÜV. Za uspeh je odgovornih približno 150 zaposlenih na naši avstrijskokoroški lokaciji Gnesau. Profesionalnost in inovacije so ključnega pomena pri proizvodnji kakovostnih izdelkov. To lahko potrdi več kot 100.000 zadovoljnih strank po vsej Evropi.

Vodilni v Evropi

Kot vodilnemu podjetju na evropskem trgu nam je še posebej pomembno, da se od načrtovanja do izdelave vsakega posameznega balkona uporabi maksimalna popolnost. Več kot 100.000 zadovoljnih strank v Avstriji, Nemčiji, Franciji, Italiji, Švici in Sloveniji zaupa kakovosti LEEB. Kreativne rešitve, inovacije in poglobljeno znanje vsak dan prispevajo k našemu nadaljnjemu uspehu.

Reference

Več kot 60 let izkušenj in več kot 100.000 strank v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji in Švici so nas postavile za vodilnega specialista za balkone in ograje. Tukaj vam pokažemo majhen izbor LEEB-ovih referenc. Za več referenc na vašem območju se obrnite na partnerske lokacije Leeb!

Za naslednje primere kliknite na želeno referenco

PRI NAS
STE NA
VARNI
STRANI

Z veseljem vam svetujemo!

LEEB svetovalec za balkone in ograje

Pokličite nas ali nam pišite - z veseljem vam bomo svetovali

Nezavezujoče povpraševanje