Domača kakovost lesa

Les iz Nockberga

Leseni balkoni so narejeni izključno iz našega domačega lesa iz Nockberga. Projekt ARGE Nockholz je združenje podjetij in različnih oseb, ki proizvajajo visoko kakovostne izdelke iz domačega kakovostnega lesa. Pečat kakovosti lesa NOCKHOLZ izraža 100% regionalnost, kakovost in trajnost.

Kvaliteta za generacije

Tisti, ki se odločijo za les NOCKHOLZ, bodo zagotovo kupili 100-odstotni regionalni izdelek. V regiji se uporabljajo vse sinergije. Od proizvodnje lesa iz lokalnih gozdov v gorah Nockberga do okolju prijazne predelave in proizvodnje v regiji. Prometne poti ostajajo kratke in s tem prihranimo stroške in čas. Poudarek je na podnebju in varstvu okolja. Pomembni ukrepi za to so ohranjanje biotske raznovrstnosti preko največjega avstrijskega biosfernega parka in nenehnega pomlajevanja gozdov. Poleg tega se ustvarijo regionalna delovna mesta in okrepi gospodarska moč regije.

Na več kot tisoč metrih sredi najstarejšega srednjegorskega območja evrope se gojijo smreka, macesen in švicarski bor. Zdravo in uravnoteženo podnebje daje lesu odpornost in nosilnost. Ta značilnost je še posebej značilna za izdelke iz lesa NOCKHOLZ.

ARGE NOCKHOLZ vključuje 500 gozdarskih delavcev, lastnikov gozdov, gozdarskih podjetij in visoko profesionalnih predelovalcev. LEEB je del te skupine in pri obdelavi vaših izdelkov pripisuje velik pomen trajnosti, kakovosti in zaščiti okolja. To je edini način, ki bo koristil prihodnji generaciji.

Nockholz - Qualitätsholz aus den Nockbergen

Die Firma Leeb arbeitet ausschließlich mit Holz aus der Region - Nockholz
Produktion von Holzbalkonen mit Qualitätsholz aus den Nockbergen

SUROVINA ZA PRIHODNOST

Skupni projekt je namenjen spodbujanju večje skupne moči regije. Blagovna znamka NOCKHOLZ predstavlja visokokakovosten les iz gora Nockberga in kakovostne izdelke s potrdilom o izvoru. Trajnostni ukrepi povečujejo ustvarjanje regionalne vrednosti in kakovost življenja, tako da bodo lahko tudi prihodnje generacije imele koristi od tega.

Reference

Več kot 60 let izkušenj in več kot 100.000 strank v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji in Švici so nas postavile za vodilnega specialista za balkone in ograje. Tukaj vam pokažemo majhen izbor LEEB-ovih referenc. Za več referenc na vašem območju se obrnite na partnerske lokacije Leeb!

Za naslednje primere kliknite na želeno referenco

MIT UNS
SIND SIE AUF
DER SICHEREN
SEITE